Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, August 17, 2023

VI vahetus Tervisepäev 16.08.2023

 


TERVISEPÄEV 

Täna esimese asjana käisime hommikuvõimlemisel, kus me saime banger-i muusika saatel võimelda. Pärast seda oli meil pool tunnikest, et oma toad korda teha ja mõnel oli võimalus ennast ka korda seada.

9.30 kuulsime päeva esimest “la la la”-d ja tormasime tantsusammul maja ette rivistusse ning suundusime edasi sööma. Hommikusöögi valikuteks olid sokolaadi- ja maisikrõbinad ning do it yourself võikud. Pärast seda saime hetke, et täielikult üles ärgata ning seejärel rivistus.

Rivistusel tehti meid 2ks gruppiks, kus pooled läksid individuaal alasid tegema ja ülejäänu teeviida poolt tehtud loengut kuulama.

Individualaladel tegime me hoota kaugushüppet ja jooksime kauss täis vett. Loengul räägiti meile ohtudest internettis ja saime mega ägeidaid kleepse kaa!

Vot siis oli meil mega hea supp ja peale seda ka siesta. See siesta oli mega tore, sest me saime lähedasemaks oma toakaaslastega ja veel teiste inimestega laagrimajast. 

Kohe peale siestat pidime olema erksad ja valmis võrkpalli turniiriks. Selle jaoks tehti meid kaheksaks erinevaks tiimiks ja võistlesime üksteise vahel. Lisaks võrkpalliturniirile saime end jahutada mänguga, kus me pidime vett üle meie pea valama teise kaussi. 

Meie õhtusöök oli mega hea, kus saime makarone singiga ja juurde veel salatit ja ketsupit. Laagris on alati mega hea morss mida reaalselt armastavad kõik. 

Peale mega maitsvat õhtusööki saime me õnneks puhvetisse, mis oli maagiline, sest tänane päev oli täiega palav, meil oli 32 kraadi ja see jäätis mis me ostsime oli tõesti elupäästev. 

Puhvetist tagasi tulles hakkasime harjutama muinasjuttuõhtuks, mille järel me rivistusime ja pool tundi hiljem hakkasime sinna liikuma.

Muinasjuttuõhtu oli nii äge ausalt ka. Kõige rohkem jäi meelde lumekuninganna ja igavese talve etteaste. 

Muinasjuttu õhtult tagasi tulles olime kõik väsinud seega lihtsalt chillisime, mängisime palli ja kaarte. 

Õhtuooteks oli kohupiima kook, mis oli okei. 

Pärast läksime õhturingile, kus meile räägiti homsest päevast.

Nüüd sätime magama. 

Aitäh sisuka päevas eest.



Lote ja Maribel ottenitest.












No comments:

Post a Comment