Seiklusrikkalt läbi aasta!

Tuesday, December 29, 2015

Talvelaagri kolmas päev - Loome- ja kultuuripäev 28.12


Päev algas meie mõnusa hilinemisega hommikuvõimlemisele, mida juhatas laagriline Jaan. Hommikurivistusel jagati kätte eelmise õhtu talendishow/TV-show diplomid ning lipu heiskasid eelmise õhtu ühed talendikamad esinejad - Kristel, Melany, Asko ning Allan. Hommikusöök ning tubade koristus möödusid kiirelt ning aeg oli hommikusteks tegevusteks.
Terve hommiku, kuni lõunasöögini välja, oli meie aeg sisustatud erinevate töötubadega, kus me käisime perekondade kaupa. Me tantsisime, õppisime käemärke ja viipekeelt, tegime loodusest leituga pilte ning improteatrit. Lõunasöök ning sellejärgne siesta möödusid vaikselt, kuigi vaikust segasid pingelise Jenga-mängu kukkuvate klotside kolinad.
Lõunaseks tegevuseks oli aga midagi, mida me varem pole Taevaskoja laagris teinud. Igale perele anti ülesanne teha reaalseid treilereid, kasutades vähemalt kolme järgmistest teemadest: loodusfilm, Eesti film, action,  reklaam või romantika. Jagati isegi statiividel olevad ning prožektoriga Ipadid, milles olevate filmiprogrammidega, mis andsid erinevaid võimalusi. Peale õhtusööki oli veel veidi aega nende viimistlemiseks. Pärast rivistust leidis aset õhturing, kus sai jagada päeva jooksul tekkinud muljeid ja seejärel algaski filmiõhtu.
Näidati kõiki treilereid kategooriate kaupa ning iga perekond hääletas enda lemmiku poolt. Nii said kaks võitu perekonnad Kulmud ja Rolltonid ning ühe võidu perekond Illuminati. Loodame, et loete selle teksti üle - jah, lugesime :) Lühike juubeldamine sai läbi ning filmiõhtu jätkus filmiga „Pahupidi“. Õhtuoode söödi samal ajal ning kui film läbi sai oli vaid põgus hetk pesemiseks enne öörahu.

 

  Kategooria "Loodusfilm" võitja: Kulmud


 Kategooria "Eesti film" võitjad: Jäälill ja Kulmud (sama film, mis loodusfilmi võitis)
 

 Kategooria "Action" võitja: Rolltonid



 Kategooria "Reklaam" võitja: Rolltonid

Kategooria "Romantika" võitja: Illuminati


Laagrilised Kristel ja Melany

No comments:

Post a Comment