Seiklusrikkalt läbi aasta!

Sunday, October 23, 2022

Tutvumispäev / День знайомства 23.10.2022



Laager hakkas sellega, et me kogunesid laagrisse ja registreerisime koos vanematega/eeskostjatega ennast ära. Edasi läks päev sellega, et me hakkasime sisse elama laagrisse, kes kus kõik oma tubades on ja kes on võõrastega ja kes mitte. Peale sisse elamist toimus lõuna mis oli maitsev nagu alati.

Peale lõunat oli natukene vaba aega ja peale seda suundusime Taevaskotta kus mängisime erinevaid mange. Ja suhtlesime reinvade inimestega ja sõpradega. Peale mange me tulime tagasi ja ees ootas meid üle 150 trepi astmetega trepp kust me enne alla tulime. Tagasi tulles läksime me kohe õhtusööki kuna kellaaeg oli seal paigas, et tuli sööma minna.

Peale õhtusööki kogunesime me kokku ja mängisime erinevaid mänge, kus tutvustasime ennasst ja saime teisi ka teada  keda võib olla ei tudnudki. Peale mänge oli meil selline tunnine vaba aeg kus olime lihtsalt või kes mängis ja nii. Ja siis läksime nii öelda öö oodet sööma. Tagasi tulles kogunesime jälle ja tegime enda toa ustele sildid kes kus toas on. Ja õhtu lõpetuseks andsime kasvatajatele oma telefonid ära, et keegi öösel ei oleks telefonis vaid magaksid ja puhkaksid ennast homseks välja.

Salakuulaja Carmel

Табір розпочався з того, що ми зібралися в таборі та зареєструвалися з нашими батьками/відповідальними. День продовжився тим, що ми розмістилися в таборі, хто де в своїх кімнатах, хто з незнайомими, а хто ні. Після поселення був обід, як завжди смачний. Після обіду був вільний час, після чого ми попрямували до Таеваскої, де грали в різні ігри. Також ми спілкувалися з різними людьми та друзями. Після прогулянки ми поверталися, і перед нами були сходи з більш ніж 150 сходинками, звідки ми спускалися раніше. Повернувшись, ми відразу пішли обідати, тому що був вже час обіду. Після обіду ми збиралися разом і грали в ігри, де представлялися та знайомилися з іншими, кого ми ще не знали. Після ігор у нас була година вільного часу, де ми просто тусувалися або грали і таке інше. А потім пішли поїсти на ніч. Повернувшись, ми знову зібралися і зробили таблички на дверях нашої кімнати, з нашими іменами. В кінці вечора ми віддали вожатим телефони, щоб вночі ніхто не дзвонив, і всі могли виспатися і добре відпочити для завтрашнього дня.

Таємні слухачі Carmel

No comments:

Post a Comment