Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, June 27, 2022

I laagrivahetuse "Matka- ja tervisepäev" 27.06

Taevaskoja Noortelaagri esimese vahetuse teine päev algas väga päikseliselt, kuna on kätte jõudnud matka- ja tervisepäev. Hommikusel rivistusel heisati lipp.

Kell 11 startisime matkama. Tee peal lugesime vahvaid vanarahva jutte erinevatest legendidest Taevaskojas. Esimesena rääkisime Salakuulaja kivist. Muistsel aal oli üks salakuulaja läinud võõraste juttu kuulama, kuid teda nähti. Selle peale talle lasti nool ja ta kivistus! Sellest ajast on olnud Suures Taevaskojas üks suur kivi, mida nimetataksegi Salakuulaja kiviks. Kõndisime läbi metsa ja põllu kuniks jõudsime Otteni veskisilla juurde. Otteni veskisild on tuntud mängufilmi "Viimne reliikvia" võttepaigana. Laagrilised ütlevad, et matk oli väga äge ja sai palju teada!


"Mulle meeldis, et meile anti võimalus veesõda teha": laagriline.


Jõudsime matkalt tagasi ning puhkasime tund aega ja siis olime valmis uuteks tegevusteks. Pärastlõunal keskendusime meie vaimsele tervisele. Saime joogatada ja tutvusime vaimse tervise viie vitamiiniga.


Õhtu lõpetasime näidendite õhtuga, kus iga grupp sai ühe vaimse tervise vitamiini ja ühe muinasjutu- näiteks Okasroosike ja uni. Peagi suundusid kõik magama!







No comments:

Post a Comment