Seiklusrikkalt läbi aasta!

Monday, December 31, 2018

Selle aasta viimane laagripäev - soovidepäev

Talvelaagri 5. päev, soovidepäev, sai hoo sisse hommikul kell 09:00 hommikuse äratusega. Kell 09:20 algas hommikune disco, kus sai palju tantsitud.
Kell 09:45 oli hommikune rivistus. Noored ootasid huviga, mida tänasel päeval pakkuda neile on. Hommikusel rivistusel heiskas lipu Anna. Räägiti ka päevaplaanist ning õhtusest üritusest, milleks seekord oli lumekuninga ja lumekuninganna valimine. Kuulutati välja viis paari. Seejärel suunduti sööma hommikusööki (neljaviljapuder, võisai/leib, tee).
Kell 11:00 kogunesid noored kokku seminarimaja ette ning tegevus sai alata. Selleks päevaks olid kasvatajad planeerinud mineku Taevaskotta. Läksime ja tulime täielikus vaikuses. Mängisime lumepallidega kulli. Kõik tulid lõbusalt ja naerusuiselt tagasi. Jällegi oli palju märgasid jopesid ning jalanõusid. Kuni lõunasöögini said noored puhata ja abiks olla saali kaunistamises.
Kell 14.00 oli lõunasöögi aeg, kus pakuti frikadellisuppi ja vahukoor kisselliga. Pärast lõunasööki oli siesta aeg.
Uuesti saime kokku 16:30, kus iga perekond sai endale tõmmata sildi, kus oli kirjas muinasjutt ja stiil, kuidas seda esitama peab (nt: Hunt ja 7 kitsetalle ja ooper). Tulemused olid väga vahvad.
Õhtusöök algas endiselt 18:00 (kartulisalat, pihvid). Kes oli söönud, sai minna nautima vaba aega ja teha ettevalmistusi kuni õhtuse rivistuseni. Käisid suured ettevalmistused.
Õhtune rivistus, samuti ka laagri viimane rivistus toimus kell 20:00. Laagrilised otsustasid, et lipu langetab laagrijuhataja Anni. Pärast seda lasti rakette ja seejärel suunduti õhtusele üritusele, mis algas 21:00.
Õhtujuhid olid Paulina ja Allan. Sel korral krooniti laagri kuningannaks Merit ja kuningaks Marius. Otsus oli lihtne ja kiire. Kõik kandidaadid olid väga tublid ning silmapaistvad.
Eks laagri viimane päev on justkui omamoodi pidupäev - alati mitte kõige rõõmsam, sest leitud sõpradest tuleb nüüd mõneks ajaks lahku minna, kuid küll aeg toob meid uuesti kokku. Pidupäevale omaselt oli õhtuooteks küpsisetort. Jagati diplomeid, kallistati, naerdi, nuteti, tantsiti ja lauldi.
Õhturingis räägiti veel pikalt laagri elamustest ning seejärel suunduti tubadesse asju pakkima ning öörahu oligi käes.
Peatse kohtumiseni järgmisel suvel, järgmistes laagrivahetustes või talvelaagris!







No comments:

Post a Comment