Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, June 28, 2018

Meeskonnatöö päev
Laagri teine päev tõi endaga kaasa meeskonnatöö päeva. Kogu päev oli üles ehitatud erinevatele mängulistele, lõbusatele, tähelepanu ja nuputamis ülesannetele. Enne veel kui perekonnad gruppi liitvatele ülesannetele liikusid, meisterdasid nad oma perekonna lipu. Sinna oli vaba voli joonistada peale logo, perekonna nimi, moto ning perekonna liikmete nimed. Nii valmisidki meeleolukad kunstiteosed perekondadelt Taevaskoja sõnajalad, Jaanikääbikud, Võimsad porgandid, Lepatriinud, Kuldne kaheteistkümnendik, Lepatriinu täpid ja 
Puuviljakauss. Lipud meisterdatud, asuti päevaseid ülesandeid täitma, millest muidugi ei
puudunud ka fotojaht, mille pildid tänast postitust ka ilmestamas on. Lisaks fotojahile lahendasid perekonnad anagramme, kus tuntud Eesti inimeste nimede tähed olid segi aetud ning tarvis oli teada saada, kellega päriselt tegu on. Näiteks "elmari trenn" on Lennart Meri. Lisaks tehti ping-pongi turniir, lahendati Aladdini vaiba mõistatus, selgitati välja parim hularõnga keerutaja ning kõnniti üle väriseva tee ehk slackline`i. 
Perekondadel oli aga päeva jooksul veel üks ülesanne täita. Nimelt oli õhtuseks isetegevuse ürituseks vaja välja mõelda muinasjutt. See võis olla seotud Taevaskojaga üldiselt, laagriga või nende perekonna nö tekkelooga. Seminarimaja saal sai täidetud igasuguste vahvate lugudega! Lõbusaimaks etteasteks krooniti perekond Lepatriinu täppide näidend, mis jutustas lugu sellest, kuidas lepatriinu oma täpid ära kaotas ja need Taevaskoja metsadest taas leidis. Soe suvepäev, vahvad sõbrad ja tegus päevakava viis meie päeva lõpuni sööklas pähklikreemi saia maiustama ning õhturingi päeva emotsioone jagama. 

Noored tõid välja, et õppisid päevast kokkuhoidmist ning selle vajalikkust. Ja mis saakski olla parem mõte meeskonnatöö päeva lõpetuseks, kui teadmine, et kaaslased on alati sinu kõrval ning kõigi eest kantakse hoolt. 

No comments:

Post a Comment