Seiklusrikkalt läbi aasta!

Thursday, December 28, 2017

Talvelaagri teine päev - seikluspäev 27.12.2017

Talvelaagri teine päev algas kella 9 paiku, kui oli aeg ärgata. Seekord näitas end isegi päike ja oli päris mõnus end saalis tantsides päevaks valmis panna. Kell 9.45 kogunesime õue, et heisata lipp – seekord tegi seda sünnipäevaline Kevin. Ühtlasi saime rivistusel teada, et õhtul ootab meid Playback Show. See info käes, suundusime sööma. Hommikusöögiks olid seekord hommikuhelbed piimaga, tee, morss ja loomulikult sai endale meelepäraseid võikusid ka teha.

Kui kõht oli mõnusalt täis söödud, sai kiirelt oma toad korda seada ja juba oligi aeg saali koguneda, et tegevustega alustada. Hommikupoolikul liikusime oma perekondades ja meid ootasid kolm tegevust. Seiklusäevale sobivalt sai toimetada nii toas kui õues. Saalis organiseeris Bulgaariast pärit vabatahtlik Denitsa capoeirat ehk tantsulist võitluskunsti, õues sai kastidest torni ehitada ja tasakaalu arendada ning tehnoloogia abil temaatilist filmi teha. Lühifilmide teemadeks olid – “Kes varastas lõunasöögi?”, “Kuidas kasvatajad Taevaskotta jõudsid?” ja “Kuidas Agnes ja Gabriel kokku said?” Kõik perekonnad said valmis väga vahvad filmid.

Hommikupoolik möödus kiirelt ja oligi aeg minna lõunat sööma. Kõhutäis oli korralik – seapraad peedisalati ja kartuliga ning magustoiduks mannavaht. Täis kõhuga oli hea siestale minna. Soovijad said käia ka puhvetis, et meelepärast head-paremat soetada. Pärast puhkeaega olime taas valmis tegutsema – saalis ootasid meid lõbusad meeskonnamängud. Sulatasime jää ja saime üksteisega veel paremini tuttavakas. Mängud olid lõbusad ja nalja sai küllaga. Kogu see tegutsemine tegi kõhu tühjaks ja õnneks oligi aeg minna õhtust sööma. Head traditsioonilised makaronid hakklihaga täitsid kõhu. Pärast õhtusööki oli aega, et valmistada ja viimistleda oma etteasteid Playback Show jaoks. Enne suurt show’s oli vaja ka lipp langetada, mida tegi Eke. Ja juba suundusimegi saali, et vaadata üle toredad etteasted, mida oli kokku tervelt seitse. Isegi kasvatajad tegid kaks etteastet. Kui kõik etteasted said vaadatud, oli aeg veidi ka tantsu lüüa. Aeg liikus kiirelt ja tuligi õhtuoodet sööma minna. Õhtuseks snäkiks olid seekord väikesed lihapirukad ja pirn. Soe tee aitas ka mõnusalt öörahule end meelestada. Enne magamaminekut saime veel korra saalis kokku, et jagada päeva muljeid ja kella 23 paiku jäigi kõik vaikseks, oli aeg end järgmiseks laagriäevaks välja puhata..







No comments:

Post a Comment