Seiklusrikkalt läbi aasta!

Wednesday, December 28, 2016

Spordipäev 27.12

Hommik algas äratusega, nagu alati, kõik ärkasid vaevaliselt, panid riidess ja liikusid laagrimaja ette, kus algas hommikuvõimlemine. Kuid see kord oli hommikuvõimlemine veidi lühem- selleks ainsaks harjutuseks oli maast sirutus ülesse välja J.
 Pärast hommikuvõimlemist tuli teha korda toad-voodid ja iseennast ka: pesti hambaid, kes jõudsid käisid üleni pesus. 09.45 oli lippu hõiskamine ja lippu heiskas Asko.
 Hommikusöögiks oli šokolaadi kausid ja võisai.
11.00 algasid mängud: Õppida, õppida, õppida see oli mäng tabidega, kus pidime läbima võimalikult palju punkte summadega- 1, 5, 20. Mängu võitja selgus punkti skooril ja võitjaks osutus meeskond Vestid.
 Lõunasöögiks oli kartul sealihaviiluga kõrvale salat ja morrs/vesi.
 Pärastlõunased tegevused olid lauamängudel ja mänge oli 7. Laagrilised jagati kuute gruppi ja grupid koosnesid 5-6 liikmest. Läbiti kõik mängud ja arvutati grupi siseselt mängude võitja. Mänge korraldasid: Jaanika, Moonika, Denis, Marten, Eidi, Otto ja Mihkel.
Õhtul kogunesid kõik lipu juurde ja autasustati olümpialasi! Kõik said medali ja tunnustati eraldi mängude korraldajaid.
Lipu langetasid Moonika, Jaanika, Eidi, Denis, Marten, Otto ja Mihkel.
Enne 20.30 toimus õhturing, kus kõik jagasid muljeid päeva kohta. Pärast õhturingi algas filmiõhtu. Filmi nimi, mida sooviti vaadata oli „Zambesia“. Kõigile meeldis film.
 Pärast filmiõhtut käisid kõik pesemas ja valmistuti magama minekuks.
Öörahu saabus 23.00-23.30 vahel.

Asko

No comments:

Post a Comment